Novosti
Sezona dopustov je končno tukaj in z njo tudi čas, ko se z avtomobilom pogosteje odpravimo na kakšno malo daljšo avanturo. Prepričani smo, da ob načrtovanju poletnih uživanj ne pomislite ravno na kartico ugodnosti Porsche Group Card, toda gotovo vas bo presenetilo, koliko različnih ugodnosti vam lahko že na nekajtedenskem potovanju ta kartica prinese.

Zakaj se na poti splača imeti našo kartico ugodnosti?

Sezona dopustov je končno tukaj in z njo tudi čas, ko se z avtomobilom pogosteje odpravimo na kakšno malo daljšo avanturo. Prepričani smo, da ob načrtovanju poletnih uživanj ne pomislite ravno na kartico ugodnosti Porsche Group Card, toda gotovo vas bo presenetilo, koliko različnih ugodnosti vam lahko že na nekajtedenskem potovanju ta kartica prinese. Tistih, ki kartico že imate in jo redno uporabljate, gotovo ne bomo presenetili, saj ugodnosti verjetno dobro poznate, vsem drugim pa bomo prednosti kartice predstavili na čisto konkretnem primeru. Prepričani smo, da se boste prepoznali v zgodbi. 

Za dobro pripravo pred odhodom

Spoznajte Novakove, štiričlansko družino, ki se tudi letos na dopust odpravlja s svojim Volkswagnom. Pred odhodom je pametno poskrbeti za varnost in udobje, poleg osnovnega pregleda avtomobila pa je trenutek ravno pravi tudi za nakup dodatne opreme, ki smo jo morebiti pogrešali na lanskem dopustu. Novakovi bodo tako pred odhodom izkoristili 20-% popust na originalne transportne nosilce, nosilce za kolesa ali strešne kovčke. Če bi jih vprašali, pa bi nam gotovo potrdili, da lahko tem ugodnostim ob bok postavimo tudi neprecenljivo vrednost tega, da se na pot odpravimo brezskrbno in z veliko mero udobja.

Kaj pa na poti?

Vsi uporabniki kartice Porsche Group Card lahko uporabljajo tudi mobilno aplikacijo, kjer so objavljene vse aktualne ugodnosti v programu. Naša družina se bo na poti denimo ustavila v avtocestnih restavracijah Autogrill, kjer bo lahko s kartico koristila 20-% popust na hrano in pijačo. Med naborom ponudnikov ugodnosti so tudi restavracije Marché, kar bo Novakovim prišlo prav na poti nazaj, ko prav tako ne bo šlo brez postankov. Ne samo ob slastnih trenutkih, kartica ugodnosti pride zelo prav tudi v malce manj prijetnih situacijah. V mobilni aplikaciji lahko dostopate do vseh kontaktnih številk Asistence Porsche Slovenija, med drugim pa lahko denimo pošljete svojo trenutno lokacijo z enim samim klikom.

Kaj pa, ko pridemo na cilj?

Na cilju bodo tudi Novakovi svojo pozornost v prvi vrsti usmerili v sproščeno uživanje v družinskem oddihu, se pa prav lahko zgodi, da vam kartica ugodnosti pride prav tudi na turistični destinaciji. Doma in v tujini lahko denimo uporabniki aplikacije do konca septembra izkoristijo dobroimetje za parkiranje v sistemu EasyPark. No, za Novakove, ki so se letos odločili ponovno spoznati lepote Slovenije, pa je ugodnosti še več. V Kranjski Gori bodo lahko denimo izkoristili 10-% popust pri najemu električnih koles, na Bledu pa 20-% pri najemu čolnov ali supov. Na Bledu bodo uživali v hotelu Bled Rose, kjer bo nastanitev s kartico Porsche Group Card na voljo 15-% ceneje. 

Vas zanima, kako do naše kartice ugodnosti?

Kartico lahko preprosto dobite na katerem koli pooblaščenem servisu ali v prodajnem salonu vozil Volkswagen ali Volkswagen Gospodarskih vozil, še preprosteje pa jo lahko naročite kar na spletni strani. Kartica je na voljo tudi kot plačilna kartica, ki vam omogoča brezgotovinsko in obročno plačevanje rednih servisnih storitev, popravil, originalnih nadomestnih delov in še in še. 

Novakovi bi vam jo brez dvoma priporočili. Pridružite se tudi vi družini uporabnikov Porsche Group Card in izkoristite ugodnosti, ki vam enostavno pridejo prav.