Featured
Novi ID.4 združuje najboljše iz dveh svetov: vsestranskost sodobnega SUV-a s trajnostnimi zmogljivostmi električnega vozila.

Novo pojmovanje segmenta SUV: popolnoma električni ID.4

BESEDILO
Volkswagen

Novi ID.4 združuje najboljše iz dveh svetov: vsestranskost sodobnega SUV-a s trajnostnimi zmogljivostmi električnega vozila. Za vse, ki želite vse. In to brez kompromisov.

Vsestranski kot SUV, trajnosten kot ID.

Napredna zasnova.

ID.4 je že na prvi pogled napreden SUV, ki odlično združuje obliko in funkcijo. Njegova aerodinamika zmanjšuje zračni upor in povečuje doseg do 500 kilometrov, odvisno od izbrane opreme. Ta napredek so omogočili inženirji in oblikovalci, ki pogumno verjamejo v moč velikih idej in so pripravljeni ubirati nove poti.

Trajnostna zmogljivost.

SUV, ki je zmožen pospeškov, vrednih športnega avtomobila. In to trajnostno s pomočjo najnovejših elektromotorjev, ki ID.4 pripeljejo na cesto s pogonom na zadnja kolesa ali električnim pogonom na vsa kolesa. Pri tem visokonapetostna baterija v dnu karoserije zagotavlja dinamično optimalno težišče in uravnoteženo vozno izkušnjo, v notranjosti pa je zaradi kompaktne, modularne zasnove elektronike na voljo še neprimerljivo veliko prostora in udobja.

Inteligentni sistemi za pomoč vozniku.

Tudi v prostorni notranjosti se odpirajo novi svetovi: ID.4 uboga na besedo po zaslugi sodobne prepoznave govora. Površine digitalne armaturne plošče, občutljive na dotik, naredijo uporabniško izkušnjo izjemno intuitivno, zahvaljujoč inteligentnim sistemom za pomoč vozniku pa avto tudi misli z vami. Tako ste na cesti varnejši in se lahko v celoti osredotočite na tisto, kar je najbolj zabavno – na vožnjo.

Umetnost ubiranja novih poti.

Studio Nonotak je skupni umetniško-instalacijski projekt, ki nastaja v sodelovanju med ilustratorko Noemi Schipfer in arhitektom Takamijem Nakamotom. Odkrijte, kako ustvarjalni dvojec umetniško interpretira novega ID.4.

Ste pripravljeni na novega poslovnega partnerja?

Z modelom ID.4 boste svoj vozni park optimizirali učinkovito in trajnostno. Električna pogonska tehnologija, občudovanja vreden doseg in privlačna ekonomičnost so tri njegove prednosti, zaradi katerih je ID.4 idealno vozilo za vozne parke podjetij, ki pozitivno zrejo v prihodnost.